Zawitała do mnie bardzo smaczna przesyłka. Otwarłam pudełko i zawartość mnie zdziwiła, ale po namyśle przypomniałam sobie, że kontaktowałam się z firmą a oto rezultat mojego kontaktu.
Już od ponad 17 lat polscy piekarze, cukiernicy i przede wszystkim konsumenci mogą codziennie delektować się smakiem najlepszej jakości produktów. Wejście marki KOMPLET na rynek polski zupełnie zmieniło standardy w polskim piekarnictwie i cukiernictwie, windując je na wyjątkowo wysoki, światowy poziom.
Firma KOMPLET Polska powstała w 1994 roku na wskutek dużego zainteresowania jakim cieszyły się produkty KOMPLET na targach Polagra. W 2001 roku wybudowano zakład produkcyjny w Tarnowie Podgórnym koło Poznania. Obecnie znajdują się tam hale magazynowe, działy produkcyjne oraz laboratorium szkoleniowo-wdrożeniowe, w którym codziennie kontrolowana jest jakość produkcji i prowadzone są prace badawczo-wdrożeniowe oraz szkolenia dla klientów.
.
Własności odżywcze ProBody wynikają z innowacyjnej formuły mieszanki w skład której wchodzi m.in.: mąka sojowa, pełnoziarnista mąka orkiszowa, białko pszeniczne, siemię lniane, śruta sojowa, nasiona słonecznika, sezam, błonnik jabłkowy, otręby pszenne i zakwas z pełnego ziarna orkiszu.
Dzięki wartościom odżywczym ProBody pasuje do niskowęglowodanowego sposobu odżywiania się i innych porównywalnych planów żywienia. Wskazane jest by szczególnie w wieczornym posiłku ograniczyć spożywanie węglowodanów. Teraz dzięki ProBody mozna spokojnie deletować się kolacją z dodatkiem pysznego pieczywa.
Moja opinia:
Jestem zachwycona smakiem chlebków. Nie każde ciemne pieczywo mi smakuje, niektóre są po prostu gorzkawo kwaśne. To natomiast jest pyszne. Uwielbiam ziarna, a chlebki ziarenek mają na prawdę dużo. Polecam wszystkim dbającym o zdrowie i nie tylko, każdemu smakoszowi dobrego pieczywa na pewno posmakuje taki chlebek.
Informacje i firmie i produktach znajdziecie na ich stronie http://komplet.pl/
ZAPRASZAM
O firmie
Nowoczesność bierze się z tradycji - blisko 120 lat doświadczeń i innowacji.Na początku, w 1892 roku, był tylko młyn zbożowy założony przez niemieckie rodziny Ablów i Schäferów. Młyn ten stał się zaczynem prawdziwej rewolucji w światowym piekarnictwie. Pomysłowość, odwaga i skłonność do pionierskich rozwiązań jego właścicieli sprawiły, że w roku 1958 F.C. Schäfer wprowadził pod nazwą KOMPLET jedne z pierwszych na świecie mieszanek cukierniczych i piekarniczych. Był to milowy krok w rozwoju firmy, która od tego czasu zaczęła wytyczać nowe trendy w piekarnictwie. Nieustannie opracowywano nowe technologie, podnoszono jakość produktów, zatrudniano najlepszych specjalistów. Wszystko to sprawiło, że grupa ABEL+SCHAEFER/KOMPLET szybko zyskała ogromne uznanie i dziś jest jedną z najbardziej znanych na świecie firm w swojej branży.Już od ponad 17 lat polscy piekarze, cukiernicy i przede wszystkim konsumenci mogą codziennie delektować się smakiem najlepszej jakości produktów. Wejście marki KOMPLET na rynek polski zupełnie zmieniło standardy w polskim piekarnictwie i cukiernictwie, windując je na wyjątkowo wysoki, światowy poziom.
Firma KOMPLET Polska powstała w 1994 roku na wskutek dużego zainteresowania jakim cieszyły się produkty KOMPLET na targach Polagra. W 2001 roku wybudowano zakład produkcyjny w Tarnowie Podgórnym koło Poznania. Obecnie znajdują się tam hale magazynowe, działy produkcyjne oraz laboratorium szkoleniowo-wdrożeniowe, w którym codziennie kontrolowana jest jakość produkcji i prowadzone są prace badawczo-wdrożeniowe oraz szkolenia dla klientów.
ProBody
Pieczywo ProBody jest szczególnie atrakcyjne dla klientów poszukujących produktów Low Carb - dzięki zmniejszonej o ok. 90% zawartości węglowodanów i ok. 300% większej ilości białka w stosunku do zwykłych chlebów pszenicznych. Chleb ten zawiera także dużą ilość błonnika pokarmowego.
Własności odżywcze ProBody wynikają z innowacyjnej formuły mieszanki w skład której wchodzi m.in.: mąka sojowa, pełnoziarnista mąka orkiszowa, białko pszeniczne, siemię lniane, śruta sojowa, nasiona słonecznika, sezam, błonnik jabłkowy, otręby pszenne i zakwas z pełnego ziarna orkiszu.
Dzięki wartościom odżywczym ProBody pasuje do niskowęglowodanowego sposobu odżywiania się i innych porównywalnych planów żywienia. Wskazane jest by szczególnie w wieczornym posiłku ograniczyć spożywanie węglowodanów. Teraz dzięki ProBody mozna spokojnie deletować się kolacją z dodatkiem pysznego pieczywa.
Moja opinia:
Jestem zachwycona smakiem chlebków. Nie każde ciemne pieczywo mi smakuje, niektóre są po prostu gorzkawo kwaśne. To natomiast jest pyszne. Uwielbiam ziarna, a chlebki ziarenek mają na prawdę dużo. Polecam wszystkim dbającym o zdrowie i nie tylko, każdemu smakoszowi dobrego pieczywa na pewno posmakuje taki chlebek.
Informacje i firmie i produktach znajdziecie na ich stronie http://komplet.pl/
ZAPRASZAM
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz